HUISWERKBEGELEIDING IS VERSTANDIG

Het overkomt veel leerlingen: een periode op de middelbare schooltijd dat het leren onverwacht minder gaat. Soms is de stof die aangeboden wordt de oorzaak, soms ook zijn er thuis zaken aan de orde die ervoor zorgen dat je je niet goed kan concentreren. Het huiswerk wordt dan een last. Het is in zo’n situatie verstandig om, na schooltijd, te kiezen voor studiebegeleiding. ’t Z-je heeft ruime ervaring in het begeleiden en coachen van leerlingen die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben.

FIJN, MEER TIJD OVER!

Misschien zie je er in het begin tegenop om buiten-de-deur huiswerk te maken onder toezicht van ervaren begeleiders. Maar we kunnen je ervan verzekeren dat je, met plezier, betere cijfers kan behalen. In een leuke omgeving ga je met hulp van begeleiders aan de slag. ’t Z-je maakt leren leuker en dat zeggen we niet zomaar. Is je huiswerk op tijd af, dan heb je méér tijd over!

HUISWERKBEGELEIDING NODIG? MAAK VANDAAG JE KEUZE BIJ ’T Z-JE.

Bij ’t Z-je kennen we een aantal vormen van begeleiding waaruit je kan kiezen. Zo hebben we kleine groepen waar onder toezicht van begeleiders huiswerk wordt gemaakt. In een leuke omgeving ga je ontspannen aan de slag. Je krijgt hulp en uitleg over onderwerpen die je, na klassikale behandeling (nog) niet goed begrijpt. Maar we kennen ook privé-begeleiding. En bijlessen die over één specifiek vak gaan. Of kies voor examentraining om de laatste puntjes op de i te zetten.

Nieuw in de regio Delft

Huiswerkbegeleiding in Delft bieden wij aan op het Stanislascollege aan het Westplantsoen. Hier gaan onze begeleiders na schooltijd met veel enthousiasme met de kinderen aan de slag.

Huiswerkbegeleiding bij u thuis

Wel zo rustig en een veilig idee: de huiswerkbegeleidster van ‘t Z-je komt bij u thuis en zorgt ervoor dat uw kind het huiswerk goed kan plannen en maken.

‘t Z-je heeft al 10 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen, zowel kinderen van de basisschool als leerlingen van de middelbare school.

De motivatie en het zelfvertrouwen van uw kind staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan 1,5 uur tot 2 uur per keer met uw kind (eren) aan de slag zodat u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken. Uw kind kan na school gewoon naar huis gaan en daar in de vertrouwde omgeving krijgt uw kind aandacht en zorg en is het huiswerk geen reden meer voor onrust.

Naast huiswerkbegeleiding geven we ook bijlessen aan huis. De voordelen zijn duidelijk:

• niet extra onderweg

• thuis in je vertrouwde omgeving

• en je huiswerk uitstekend op orde

 

Zo’n Z-je gun je iedereen toch?

www.z-je.nl. U kunt ook bellen met 06-20 88 31 19