De huiswerkgroep in Poeldijk bestaat eigenlijk uit twee groepen; we hebben in totaal meestal rond de 12 a 14 leerlingen, dus dat is wat veel voor 1 groep. We willen de leerlingen graag een eigen en een zo rustig mogelijk plekje bieden voor het maken en leren van het huiswerk. We zijn daarom ook erg blij dat we gebruik mogen maken van twee lokalen in de school! In elk lokaal zit dus een vast groepje van 6 a 7 leerlingen. Doordat de leerlingen verdeeld zijn over twee lokalen werken we ook altijd met een assistent, zodat er altijd iemand aanwezig is in beide lokalen. We zijn erg blij met Nienke, die al vanaf januari op de groep assisteert!

Vanaf november hebben we ook een stagiaire op de groep, op de donderdag. Zij heet Sascha en volgt de opleiding Pedagogiek aan de Fonteys Hogeschool in Den Haag. Ook met haar zijn we erg blij. Ze is enthousiast en doordat we op donderdag met drie mensen werken, kunnen we de leerlingen nog wat meer aandacht geven.

Dit schrijft Sascha zelf over haar stage:

Ik loop nu 7 maanden stage bij ’t Z-je en wat heb ik al veel leuke dingen meegemaakt!

Het is ontzettend leuk om leerlingen te helpen naar dat cijfer dat ze willen bereiken en weer een lach op hun gezicht te zien als het is gelukt.

Het is mooi om te zien hoe leerlingen je hulp waarderen en vol trots komen vertellen dat ze dankzij jou een voldoende hebben gescoord.

Ik ben heel blij dat ik nog tot het eind van het jaar stage mag lopen, want ik wil jullie nog lang niet missen!!

Sascha Davidse, student pedagogiek.

De groep in Poeldijk is een leuke, gezellige, groep met veel leerlingen die al het hele schooljaar of een groot deel van het schooljaar bij ons zijn en die het hartstikke goed doen! Wij hebben een paar weken terug veel rapporten gezien waar jullie trots op mogen zijn!Groetjes,Simone, Nienke en Sascha

‘t Z-je Poeldijk