06 - 20 883 119 info@z-je.nl

HUISWERKBEGELEIDING IS VERSTANDIG

Het overkomt veel leerlingen: een periode op de middelbare schooltijd dat het leren onverwacht minder gaat. Soms is de stof die aangeboden wordt de oorzaak, soms ook zijn er thuis zaken aan de orde die ervoor zorgen dat je je niet goed kan concentreren. Het huiswerk wordt dan een last. Het is in zo’n situatie verstandig om, na schooltijd, te kiezen voor studiebegeleiding. ’t Z-je heeft ruime ervaring in het begeleiden en coachen van leerlingen die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben.

FIJN, MEER TIJD OVER!

Misschien zie je er in het begin tegenop om buiten-de-deur huiswerk te maken onder toezicht van ervaren begeleiders. Maar we kunnen je ervan verzekeren dat je, met plezier, betere cijfers kan behalen. In een leuke omgeving ga je met hulp van begeleiders aan de slag. ’t Z-je maakt leren leuker en dat zeggen we niet zomaar. Is je huiswerk op tijd af, dan heb je méér tijd over!

HUISWERKBEGELEIDING NODIG? MAAK VANDAAG JE KEUZE BIJ ’T Z-JE.

Bij ’t Z-je kennen we een aantal vormen van begeleiding waaruit je kan kiezen. Zo hebben we kleine groepen waar onder toezicht van begeleiders huiswerk wordt gemaakt. In een leuke omgeving ga je ontspannen aan de slag. Je krijgt hulp en uitleg over onderwerpen die je, na klassikale behandeling (nog) niet goed begrijpt. Maar we kennen ook privé-begeleiding. En bijlessen die over één specifiek vak gaan. Of kies voor examentraining om de laatste puntjes op de i te zetten.

Nieuw in de regio Kennemerland: Huiswerkbegeleiding bij u thuis.

Wel zo rustig en een veilig idee: de huiswerkbegeleidster van ‘t Z-je komt bij u thuis en zorgt ervoor dat uw kind het huiswerk goed kan maken.

Wel zo rustig en een veilig idee: de huiswerkbegeleider van ‘t Z-je komt bij u thuis en zorgt ervoor dat uw kind het huiswerk goed kan maken.

‘t Z-je heeft al ruim acht jaar ervaring in het begeleiden van kinderen, zowel kinderen van de basisschool als leerlingen van de middelbare school. De motivatie en het zelfvertrouwen van uw kind staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan 1,5 uur tot 2 uur per keer met uw kind (eren) aan de slag zodat u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken. Uw kind kan na school gewoon naar huis gaan en daar in de vertrouwde omgeving krijgt uw kind aandacht en zorg en is het huiswerk geen reden meer voor onrust.

Ageeth Korten en Maaike Plugge, de begeleidsters van ‘t Z-je vinden het vooral leuk om niet de gewone weg te bewandelen maar een manier te zoeken die het kind aanspreekt en daardoor effectief is. “Op deze manier proberen wij het huiswerk geen saaie verplichting te laten zijn, maar een leuke uitdaging, waarbij ook ruimte is voor ontspanning en plezier.”

Ageeth:”Ik besef ook dat je als ouder, ook al wil je heel graag helpen, niet altijd van je kind de gelegenheid hiervoor krijgt en dan is het fijn dat wij er zijn om die taak over te nemen. Ik kom uit het bedrijfsleven en na mijn opleiding tot coach kan ik mijn vaardigheden en cognitieve kennis combineren met mijn wens een ander de helpende hand bieden. Dit kan ik nu gaan waarmaken in de regio waar ik al 20 jaar woon.”

Maaike: ‘Ik doe dit werk nu al zeven jaar en vind het iedere keer weer bijzonder dat ik zo in de verbinding met het kind kan gaan en dat er van daaruit zo’n openheid en vertrouwen tussen ons ontstaat. Hierdoor bereiken we samen de mooiste resultaten en groeit het zelfvertrouwen.”

Naast huiswerkbegeleiding geven we ook bijlessen aan huis. De voordelen zijn duidelijk:

• niet extra onderweg

• thuis in je vertrouwde omgeving

• en je huiswerk uitstekend op orde

Zo’n Z-je gun je iedereen toch?

Meer informatie vindt u op onze website

www.z-je.nl. U kunt ook bellen met

06-57 57 91 46 of 06-20 88 31 19

 

De website van 't Z-je maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.