HUISWERKBEGELEIDING IS VERSTANDIG

Het overkomt veel leerlingen: een periode op de middelbare schooltijd dat het leren onverwacht minder gaat. Soms is de stof die aangeboden wordt de oorzaak, soms ook zijn er thuis zaken aan de orde die ervoor zorgen dat je je niet goed kan concentreren. Het huiswerk wordt dan een last. Het is in zo’n situatie verstandig om, na schooltijd, te kiezen voor studiebegeleiding. ’t Z-je heeft ruime ervaring in het begeleiden en coachen van leerlingen die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben.

FIJN, MEER TIJD OVER!

Misschien zie je er in het begin tegenop om buiten-de-deur huiswerk te maken onder toezicht van ervaren begeleiders. Maar we kunnen je ervan verzekeren dat je, met plezier, betere cijfers kan behalen. In een leuke omgeving ga je met hulp van begeleiders aan de slag. ’t Z-je maakt leren leuker en dat zeggen we niet zomaar. Is je huiswerk op tijd af, dan heb je méér tijd over!

HUISWERKBEGELEIDING NODIG? MAAK VANDAAG JE KEUZE BIJ ’T Z-JE

Bij ’t Z-je kennen we een aantal vormen van begeleiding waaruit je kan kiezen. Zo hebben we kleine groepen waar onder toezicht van begeleiders huiswerk wordt gemaakt. In een leuke omgeving ga je ontspannen aan de slag. Je krijgt hulp en uitleg over onderwerpen die je, na klassikale behandeling (nog) niet goed begrijpt. Maar we kennen ook privé-begeleiding. En bijlessen die over één specifiek vak gaan. Of kies voor examentraining om de laatste puntjes op de i te zetten.

Als de resultaten van uw kind op school achterblijven, kan huiswerk-begeleiding door ’t Z-je helpen

Soms zit je als ouder of verzorgende met de handen in het haar. U weet bijna zeker dat uw kind veel beter kan presteren en toch blijven de cijfers op school achter. Het kan goed mogelijk zijn dat uw kind extra aandacht en begeleiding nodig heeft. Misschien voor een specifiek vak, of voor de hele planning en structuur die nodig is bij het maken van huiswerk.

Soms zit de oorzaak dieper en kan wellicht één van onze partners in begeleiding uitkomst bieden. Denk hierbij aan ADHD/ADD, aan hoogbegaafdheid, dyslexie of autisme. Ook kan een advies van de orthopedagoog inzicht bieden.
https://www.z-je.nl/partners/

Over Orthopedagoog Westland-Delfland kunt u alles op www.orthopedagoog-westland-delfland.nl

Praat eens met ’t Z-je om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag tijd voor u. Afspraak maken: 06-20 883 119

Contact

Administratie:
info@z-je.nl
Ericastraat 26
2681 CJ Monster
T 0174-248650

Huiswerkhuis:
Burg. Woutersplein 10
2681 CV Monster

Privacy

Door het bezoeken van de website, het reageren op posts en via email, ga je akkoord met ons Privacy Beleid

• Cookies

• Privacy beleid

• Algemene Voorwaarden

This form does not exist