06 - 20 883 119 info@z-je.nl

Scriptiebegeleiding
samen werken

Studiecoach Westland biedt uitkomst voor mbo, hbo en wo studenten. Het is dan fijn om iemand naast je te hebben die speciale aandacht heeft voor jouw studieresultaten. Maar wat nu als je niet meer in de buurt woont maar studeert in Utrecht, Amsterdam of wie weet wel Groningen……? In die gevallen kunnen wij jou op afstand begeleiden.
Hoe? Via Skype en FaceTime hebben we face to face gesprekken over jouw voortgang en nemen we met jou planningen door. We willen jou zo een stukje houvast geven en samen werken aan een goed resultaat.

Bachelor scriptie
Het blijkt voor veel studenten prettig te zijn om geholpen te worden met hun afstudeerscriptie. Inhoudelijk is vaak niet het probleem, ze hebben niet voor niets al die jaren gestudeerd maar om op tijd te werken en de juiste stappen te zetten is nog wel eens lastig. Scriptiebegeleiding is dan een uitkomst om structuur en planning aan te brengen. Naast studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding bieden wij deze dienstverlening graag aan.

Voor sommigen is alleen de controle nodig van de juiste indeling, gebruik van het Nederlands en de lay-out eisen. Hiervoor hebben wij een korte, snelle, efficiënte begeleiding van 3 contacturen, doorlezen en verbeteren.

Voor andere studenten is het prettig om het gehele traject geholpen te worden met plannen en de voortgang te bespreken. Onze langere variant is dan 10 contacturen en ook weer het doorlezen van het eindresultaat en verbeteren.

Werkgebied

Ons primaire werkgebied is het Westland met o.a. Monster, Naalwijk, ‘s-Gravenzande, Rijswijk, Poeldijk, Ypenburg Den Haag, Delft

De website van 't Z-je maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.