06 - 20 883 119 info@z-je.nl

Rekenmeester helpt je graag met goede uitleg

Als je moeite hebt met rekenen en/of taal, is het goed te weten dat wij je daarmee kunnen helpen. In ons Huiswerkhuis of bij jou op school.

De overheid stelt steeds hogere eisen op het gebied van rekenen, Nederlands en Engels. Vooral het rekenen biedt de nodige problemen en iedereen vanaf basisschool, voortgezet onderwijs en MBO krijgt er mee te maken. Kwalificaties als 1F, 2F en 3F worden gekoppeld aan de diverse uitstroomniveaus. ‘t Z-je speelt daarop in door speciaal voor het rekenen De Rekenmeester te introduceren. Heb je moeite met rekenen en wil je extra uitleg en oefenen, dan geven wij je graag de nodige hulp en aandacht.

Alle begeleiders van ‘t Z-je hebben een training gevolgd om leerlingen met rekenproblemen de juiste hulp te kunnen bieden.
De Rekenmeester gaat echter verder en begeleidt ook de problematiek rond dyscalculie. Er zijn een paar begeleiders die een speciale opleiding hebben gevolgd om hiervoor gerichte hulp te bieden. Ook werken wij samen met orthopedagoge Sanne Boon van Orthopedagoog Westland-Delfland, die de diagnose kan stellen.

Rekenen is leuk om te doen…

Laten we samen aan de slag gaan.
Op ons kan je rekenen!

Heb je moeite met rekenen en wil je extra uitleg en oefenen, dan geven wij je graag de nodige hulp en aandacht. Alle begeleiders van ‘t Z-je hebben een training gevolgd om leerlingen met rekenproblemen de juiste hulp te kunnen bieden.
De Rekenmeester gaat echter verder en begeleidt ook de problematiek rond dyscalculie. Er zijn een paar begeleiders die een speciale opleiding hebben gevolgd om hiervoor gerichte hulp te bieden. Ook werken wij samen met orthopedagoge Elske Algra die de diagnose kan stellen.

De website van 't Zetje maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.